Taco Bello prisvindende Margarita
Har du smagt vores prisvindende Margarita, lavet på frisk lime og det bedste tequila markedet har at byde på 🇲🇽 Tæt på, men det får dig til at drømme dig langt væk i viva la Denimark 🥳 Alt fra firma sammenkomster, til hyggelige dates eller bare en night out. Book dit bord eller kontakt os på www.tacobello.dk 💚💛
Ingredienser:
3cl Tequila
(Undgå for guds skyld Sierra Tequila - vi anbefaler Patròn Silver eller Don Julio Blanco)
3cl triple sec (feks. Cointreau)
3cl friskpresset limejuice
Fremgangsmåde
Tilbered dine Margarita glas med en saltkant, ved at smørre kanten af glasset med en lime, og dyp derefter kanten i noget fint salt. Ekstra godt er det, hvis du kommer glasset på køl, inden du kommer cocktail'en i.
Ingredienserne kommer du i en shaker med nogle isterninger. Giv det hele et godt ryst i tyve sekunder, hvorefter du fine-strainer det ned i glasset. Sidste pynter man drinken med en skive lime så tynd, at den kan flyde på overfladen.
Salud!
10 friske rejer
3 fed hvidløg
2 grene timian
Flåede tomater
1 chili
cayenne peber
knivspids salt
6 spiseskeer jomfru olivenolie
Start med en brandvarm pande med 3 skeer olivenolie. Kom hvidløg, chili, timian i lad simre i 2 minutter. Kom rejerne i og tilsæt salt, Cayenne peber, efterfulgt af fået tomater.
Serveres bedst i en varm, ovnfast keramisk skål.
Hvis ikke du orker at lave det selv, så er du selvfølgelig velkommenk til at komme og nyde det på vores fine restaurant på Nørrebrogade 102.
Buen provecho!
4cl Tequila (Undgå for guds skyld Sierra - vi anbefaler Patròn Silver eller Don Julio Blanco) 1cl grapesyrup 1cl frisk limejuice 1 dash Angostura Bitter 10 cl pink grape soda
Kom isterninger i dit glas (highballer eller lignende) så det er afkølet når du kommer din drink op i.
Kom Tequila, limejuice, grapesyrup og Angostura i en shaker med nogle isterninger, og ryst i 10 sekunder. Hæld dette op i glasset, og top op med grape soda.
Pynt eventuelt med en skive lime skåret fra midten ud, på højkant.
Salud!
4cl lys rom (eller mørk alt efter smag)
1/2 lime
2cl rørsukkersyrup
6 store mynteblade + myntetop til pynt
Knust is
Danskvand
Kom rom, sukkersyrup og den halve lime skåret i 4 stykker op i et mojito glas. Stød disse sammen, til du er sikker på at al limesaften er trængt godt ud. Giv herefter dine mynteblade et smæk i røven, så aromaen kommer ud, og put dem op i glasset. Kom derefter den knuste is i glasset så det er fyldt op. Herefter skal der churnes. Hvor længe man gør det, bestemmer hvor meget ens mojito kommer til at smage af henholdsvis lime og mynte. Til sidst topper man op med danskvand, smager til i forhold til sødme, og pynter med myntetop og sugerør.
Salud!
Opskrift
3cl Vodka
3cl Kahlua
2 shots Espresso
Evt. lidt sukkersyrup
Fremgangsmåde
Kom nogle isterninger i et Margaritaglas for at køle det ned.
Kom Espresso, Vodka og Kahlua i en shaker med nogle isterninger og ryst energisk i 20 sekunder. Bemærk at der skal dannes en skum der tilkendegiver en rigtig Espresso Martini. Hvis denne ikke er til stede, kan man redde situationen ved at tilsætte en smule sukkersyrup, og ryste energisk på ny.
Herefter hælder man indholdet op i Martiniglasset, hvor man har fjernet isterninger og eventuel kondensvand. Pynt eventuelt med nogle kaffebønner på toppen af skummet.
For at opnå en lidt mere bitter cocktail, en Espressito Martini, kan man anvende Tekali i stedet for Kahlua.
Salud!
Opskrift
4cl Tequila
(Undgå for guds skyld Sierra - vi anbefaler Patròn Silver eller Don Julio Blanco)
1cl frisk limejuice
7cl frisk appelsinjuice
2cl grenadine
Fremgangsmåde
Denne cocktail er ret ligetil. Ryst Tequila, lime- og appelsinjuice sammen i en shaker med noget is.
Strain blandingen op i et highballerglas eller lignende fyldt med isterninger. Tricket er nu, at hælde grenadin'en i midten af overfladen på ryggen af en teske, så den løber ned i bunden af glasset, uden at blande sig med den orange farve. Derved opnår man den kendetegnende solopgangs effekt.
Man kan eventuelt pynte glasset med en lime skive skåret fra midten på højkant.
Salud!
Opskrift
4cl mørk rom
2cl frisk limejuice
10cl ginger beer
2 stænk Angostura Bitter
Fremgangsmåde
Kom lime og ginger beer op i et highballerglas fyldt med isterninger. Kom herefter de to stænk Angostura Bitter i. Kom en skive lime på toppen som pynt, og hæld herefter den mørke rom på limeskiven, så rom'en forbliver på toppen af drink'en. Kom til sidst et sugerør i glasset, og der kan serveres.
Salud!
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Vi gemmer ikke nogen personlige oplysninger om dit besøg på hjemmesiden. Vi sporer kun antallet af besøgende.